De hor systemen voor deur en raam zijn strak vormgegeven en zorgen voor een muggen-vrije nachtrust. Een soepel lopende gaas geplisseerde hordeur en de rolhor voor het raam zijn perfecte oplossingen.

Naast de enkele plissé hordeur is er nu ook speciaal voor de openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele plissé hordeur leverbaar. Deze dubbele plissé hordeur kan grote openingen afsluiten voor insecten. Aan beide zijden van de opening wordt 1 plissé hordeur geplaatst. De beide plissé hordeuren sluiten in het midden tegen elkaar door middel van een magneetsluiting. Deze magneetsluiting is verwerkt op de plaats waar normaal gesproken de borstel zit en valt dus helemaal niet op. Zowel de onder- als bovengeleider lopen door en vormen een geheel met het kozijn. Ook de dubbele plissé hordeur kan zonder hulpprofielen op de dag geplaatst worden.

Voor het plaatsen van de horsystemen werken we samen met HorrenTB uit Haaksbergen, zij werken met de kwaliteit en dienstverlening zoals u die ook van Noordink binnenzonwering gewent bent.