websitebannerG
websitebannerB
websitebannerC
noordink-binnenzonwering-1
previous arrow
next arrow

Wie zijn wij

Noordink Binnen Zonwering is een bedrijf met 50 jaar ervaring , gespecialiseerd in interieurs op maat voor particulieren en bedrijven,tevens montagewerkzaamheden voor derden.

Balies, keukens, kastwanden, kamer en suite installaties, badkamermeubels , radiatorombouw en andere interieurwerken.

Eigenaar Erik Noordink deed zijn kennis op door vanaf zijn 12 e jaar de fijne kneepjes over te nemen van zijn vader. De werkzaamheden bestonden vooral uit meubel restauratie en het vervaardigen van handgemaakt meubilair van massief Eiken hout , rijkelijk voorzien van snij en/of gutswerk.

Daarop volgend volgde hij de benodigde Hout- en Meubilerings opleidingen. Tijdens deze opleiding leerde hij meer over het fijne houtbewerken en de te gebruiken plaatmateriaal, kunststof en andere moderne materialen, het hanteren van (hand)gereedschappen en machines en het ontwerpen voorbereiden en maken van voorkomende constructies.

Erik kreeg een passie voor het vak en er ontstond een liefde voor hout.

Bij Noordink Binnen Zonwering staat de wens van de klant centraal. Met advies over de beste materiaalkeuze van modern tot klassiek. Passend in uw interieur en binnen uw budget komt het ontwerp tot stand. Alle meubels worden van begin tot eind met zorg en vakmanschap handgemaakt in eigen werkplaats vervaardigd en vervolgens op locatie gemonteerd en met zorg afgewerkt.